Folkrace :P

Jaha, jag och Pernilla har snackat länge om att ta folkracelicensen men det har aldrig blivit av. Vi har liksom ingen bil å inga kläder å så. Men nu ska det bli en kurs i krokom och mamma ska sponsra med pengar... Det jag inte förstår är hur vi ska kunna köra, vi provkörde igår och det var inte en vacker syn ska jag säga. Jag fick kärringstopp hela tiden och jag tycker riktigt synd om Margit som bor vid vändplan, vi stog där jättelänge å försökte vända den där bilen xD Den är ju inte riktigt tyst av sig.
Sen var det Pernillas tur, hon fick väl några kärringstopp hon med men det roligaste var när hon skulle köra ner för backen och hon bromsade hela vägen ner xD Sen körde hon ner i diket några gånger å sen slutade hela turen med ett tvärstopp på gården ;P Ja man kan ju lugnt säga att det kommer bli skoj för dom andra som är med på den där kursen, vi kommer göra bort oss som fan. Även att det kommer gå dåligt sen när jag ska tävla, kärringstopp på startplattan inför massa folk är nog inte riktigt nått man drömmer om.

Jag å Pernilla kollade på spiderman 3 idag, den var rätt bra faktiskt. Men det va sorgligt på slutet, jag förstår inte varför dom snälla ska dö hela tiden, dom som gör spiderman filmerna måste ha missuppfattat hela grejen med lyckliga slut.

Näe, nu ska jag ut å springa å tänka på beach 2008 ;P


Hej :P

Jaha, så nu har även jag skaffat mig en blogg, det trodde jag aldrig att jag skulle orka. Men det kan säkert va skoj å ha när man vill prata men inte har nån å snacka med :P Hmm, på nått vis känns det som om den här bloggen kommer bli väldigt ointressant, mkt dötugg :P

Jaja, nu är det iaf lördag, det känns ju härligt. Jag och Pernilla har just gjort en engelsk ostkaka som vi ska käka imorrn eftersom både Pernilla å Malte har fyllt år. Allt började väldigt dramatiskt när jag skulle plocka ner glasformen vi skulle använda och ser underdelen av en spindel, å den va fan inte liten iaf!! Minst tre meter. Jag höll på å dö å visste inte vart jag skulle göra av formen å samtidigt började spindeln å röra på sig! Jag slängde ner formen på diskbänken så fort jag kunde utan att förstöra den å sprang därifrån, Pernilla hoppade upp på en stol. Där stog vi i varsitt rum å hade panik medans Daniel fick gå dit å lugnt ta bort spindeln så vi kunde fortsätta, usch, blir väl mardrömmar inatt då :P

Jaja, ostkakan blev iaf färdig å står nu i frysen för att stelna, imorrn får vi äntligen smaka på skönheten ;P


Ja, sen ska nog jag å Pernilla ut å rida, det blir härligt :) Fast det finns inte så många ställen å rida på nu innan all snön har försvunnit så jag vet inte riktigt vart vi ska gå. Det känns iaf skönt att det börjar bli varmt så att Karminja inte är så sur, borstade hela henne igår utan att hon sparkade någe :) Fast det är ju det där med all päls som ska lossna, hela jag va fan luden när jag va färdig, även i munnen och ögonen.

Ja mkt dötugg vart de...men nu ska jag nog göra lite nytta, typ plugga på hästens beteende eller nåt sånt :P


RSS 2.0