Trött

Den här dagen började riktigt bra med en fika på stan med flickorna innan vi började. Sen drogs den ner en aning av två mattelektioner och att jag var jättetrött hjälpte inte direkt när det började bli svårt, jag hatar när det är svårt! 
När jag kom hem väntade mer plugg men sen kom räddningen! Friskis! 
Det var jättelängesen jag var och tränade nu så det var underbart med ett pass.
Nu är jag glad och supertrött så nu ska jag sova, och jag ska sova jättegott!

Det har hänt igen!

Ja, det har hänt igen! Ida har haft världens bloggtorka och inte skrivit nånting även fast jag lovat att inte sluta.. Jag har bara så svårt att veta vad jag ska skriva, har det inte hänt nåt kul så känns det tråkigt att skriva om det och har det hänt massa kul så blir det svårt att veta vad jag ska ta med.

Jag tänker inte lova er att det inte kommer någon fler torka snart för tydligen är jag dålig på att hålla det löftet.

Jag tänkte iaf meddela att jag trivs jättebra här i Uppsala och har därför nästan bestämt mig för att ta ett sabbatsår här för att slippa flytta härifrån pga. mina dåliga betyg.
Jag tänker stanna här och plugga upp några betyg, kanske fixa lite meritpoäng och plugga som bara den till högskoleprovet. Bara för att jag trivs.

Tidigare har det aldrig spelat någon roll för mig vart min utbildning, mitt jobb, min praktik är för jag har ändå bara varit glad att få flytta eller åka iväg ett tag. Jag har aldrig tänkt på det på det viset men jag tror inte att jag har trivts så bra där jag bott tidigare.
Det här känns bra.






















RSS 2.0