Good Charlotte

Jag ska ju åka med Malin till göteborg och kika på Pink om lite mer än en vecka och om jag ska va ärlig så har jag inte varit jätteuppspelt för det, jag tyckte bara att det skulle va kul att umgås med Malin och åka iväg lite. Inte för att jag inte tycker om Pink, hon är otroligt bra och jag lyssnar ofta på hennes låtar men det är inte så att jag drömmer om att få gå på hennes konsert.

Men idag blev det ändrat och jag studsar på stolen för att jag ska få åka dit, jag fick just reda på att Good Charlotte även ska spela där!! Det är en konsert jag drömt om länge!!! Just nu älskar jag livet! :D


Puss!




Sommarvärme

Igår tog jag, pappa och Camilla cyklarna ut till havet för att mysa i eftermiddagssolen på klipporna. Norrland har sina fina stunder ändå :)







Fick även just reda på att jag kommit in på basåret i Uppsala och det känns skönt men Malin måste komma in på sin utbildning eller få ett jobb där så våra planer inte spricker!



Jocke Dana

Igår började inridningen på en annan femåring och detta går mycket bättre än vad det gör med Pasc.
Idag kunde jag sätta mig upp i sadeln och bli ledd runt på ridplanen och gjorde halt och satte igång han igen själv. Känns riktigt bra för att vara andra gången.

Stjärnan heter föresten Jocke Dana :)

Hästar

Eftersom jag inte har fått nåt jobb här och inte har haft nåt att göra så satte jag för ett tag sen upp lappar på konsum och ica om att jag ville bli medryttare på nån häst eller få hjälpa till nånstans.
För några dagar sen ringde en snubbe och berättade att han hade travhästar och ville ha hjälp att rida in dom, Ida blev mycket glad.

Idag var jag där för första gången och vi påbörjade inridningen på en femåring, världens sötaste och gosigaste häst. Han var lite irriterad av all mygg så han var rätt okoncentrerad och tyckte ibland att det gick bra när jag hängde mig i stigbygeln och ibland ville han inte alls va med.

Imorgon börjar vi med inridningen direkt när jag kommer dit så kanske det är mindre mygg så vi hinner med en andra häst också.




Rainbow Pasc, otroligt social häst! ;)







RSS 2.0