Måndag

Idag har också varit en rätt skön dag. När jag hade gjort fardigt i stallet så for jag och Fanny och badade, och det var underbart. Från början var jag som vanligt när jag skulle ner i vattnet, alla som har badat med mi nån gång vet hur jag är ;P Det tar alltså ungefär en trekvart för mig att komma ner i vattnet över huvud taget. Men Jenny tvingade mig att hoppa så efter några dopp var jag riktigt duktig, hoppade ner på en gång :) Riktigt stolt över mig själv.

Nu ikväll red vi ut en sväng på Barbie och Clark, där vi döpte om Clark till Ken för att han och Barbie skulle va lite kär,  och sen red jag ett pass på lille ponnyn Musse, på ridplanen :)

Men största händelsen idag måste ändå vara när vi skulle tjära in hästarnas hovar och vi inte hade nån pensel så Fanny tog en svamp, vilket resulterade i att när vi var klar var vi alldeles svarta om händerna men det tyckte ju inte vi gjorde nåt för det var ju bara att tvätta bort... Visst, vi stog och skrubbade händerna med en hård jävla diskborste och ändå är jag alldeles svart under naglana och det luktar mkt tjära. Alltså kör vi på Mimmis tips nästa gång, använda både pensel och engångshandskar!


Clark (Ken)


Musse (Den vita)

Sommar

Jag älskar verkligen sommaren och värmen, jag skulle lätt kunna flytta till nåt land där det är varmt året runt och slippa all kyla som är den större delen av året. Visst, det är lite jobbigt att jobba i den här värmen men hur skoj är det att stå ute i 20 graders kyla med tusen lager kläder på sig och inte kunna röra fingrarna? Näe, då vill jag mkt hellre ha värmen.

Idag har jag fixat stallet och kollat till alla hästarna och sen har jag bara tagit det lugnt, eftersom ingen är hemma på dagarna för Fanny är iväg och tävlar. Så jag har läst en del och solat lite, fast det var inte så lyckat för jag råkade somna lite i solen så nu har jag bränt framsidan också. Men ja hoppas på att bli snyggt brun sen så då är det värt det.

Jag följde en av tjejerna som har häst här, på en ridtur i skogen. Jag red Jennys häst, Barbie, jättemysig pålle. Det var även väldigt mysiga ridvägar här, lite kul å se nåt nytt. Men det vär väldigt många olika vägar överallt så om lilla Ida med världens bästa lokalsinne skulle rida ut själv så skulle hon nog vara vilse. 

 
Barbie

Hesselby gård

Oj, jag kollade nu hur länge sen det var jag skrev nåt, och det var ju över två veckor sen, nu får jag ju ta å skärpa mig verkligen!!

Ja jag är iaf nere på Hesselby Gård nu. Det var en trevlig bilfärd ner i onsdags med Marielle, massa bus.

Igår var det fullt upp, med mockning städning av lastbil och även ridning. Lotta skulle kolla hur jag red så jag fick hoppa upp på nån pålle, Twist :) Ett väldigt högt fullblod. Han var jättesnäll och Lotta tyckte att det såg bra ut, och dom andra som var med och red kom och sa att det såg fint ut, säkert bara för att va snäll men det kändes bra iaf :)

Idag har jag fixat stallet, städat sadelkammaren och putsat alla sadlar och träns. Sen har jag faktiskt bara legat ute och solat, för dom här skulle va borta typ hela dagen så jag hade inget att göra. Snart ska jag dra å fodra och vattna dom små liven och sen får vi se om det kanske blir en uteritt när folket kommer hem.



Belonas första ridtur

Idag for jag och mamma ut på en ridtur med alla tre hästarna, det var alltså första gången för belona. Hon var jätteduktig och gick runt, eller hon var ganska busig faktiskt. Hon sprang runt Karminja och hoppade och sparkade bakut. Men hon höll sig i närheten och Karminja var rätt lugn så allt gick super :)





Torka

Ja nu har jag verkligen haft en jättebloggtorka, som ni kanske har märkt. Jag har gjort en hel del men jag har ändå inte vetat vad jag skulle skriva.
Imorrn är det iaf sista dagen på skolan så vi har fikat och chillat lite idag eftersom det var sista dagen vi träffade Helen, oj jag tänkte inte på det förrän nu... hoppas verkligen att hon kommer tillbaka efter sommaren.

Jag håller även på att tvätta och fixa lite här så det är frächt tills jag kommer tillbaka efter sommaren. Jag ska ju till Stockholm och jobba i ett hoppstall hela sommaren så :P

Jag har även köpt ett par jeans på bik bok och en scarf på Rut idag, och en mobil igår :P

RSS 2.0