En alldeles för kort helg

Ja, nu är jag "hemma" i Hörnefors igen efter att ha spenderat helgen med Sanna och Malin.
Jag hade jätteroligt och midsommar blev lyckad, förutom alla otroligt hungriga mygg som gör att jag nu ser ut som en prickigkorv.
Jag har tyvärr inga bilder för jag hade inte en tanke på det i helgen men Malin tog bilder så lägger hon ut på sin blogg länkar jag dit.

Det roligaste med helgen var ändå att få träffa Sanna och Malin och få prata med dom, som är lite som jag själv, fast jag kanske är lite konstigare bara.


Jag bestämde mig även idag att jag nog ska försöka vara mer trevlig mot folk, kan vara sunt.

Varmt

Jag har just varit ute och sprungit och idag valde jag faktiskt en väldigt dålig tidpunkt för det var riktigt varmt! Just när jag kom ut kom jag på att det hade varit smartare att sola på förmiddagen och springa ikväll men nu är det gjort iaf.

Nu sitter jag med hårinpackning och ansiktsmask och tänker bli fin för midsommar och sen tar jag mig en promenad och köper solskydd till mina tatueringar och lägger mig och solar. Fast jag är lite rädd för att lägga mig här ute, mellan två hyreshus. Inte min grej att sola bland folk, om inte alla andra solar alltså.


Vilodag

Lite vilseledande rubrik kanske, eftersom jag gör ungefär ingenting förutom att vila nu för tiden.
Men eftersom min uppgift nu är att bli vältränad så är det just det jag vilat ifrån idag.

När jag sprang igår gick det så otroligt trögt så jag tyckte att det var dags för en vilodag, eller aktiv vila blev det för jag var iaf ut på en ganska lång promenad. 

Det var soligt idag så jag passade på att ta på mig korta shorts så det kanske blir lite färg på mina ben någon gång. 









 


:)

Jag vill känna mig såhär fin igen!








No life!

Förlåt igen för att jag inte skriver men jag tycker det känns så onödigt att skriva när det inte händer nåt i mitt liv. Jag har iaf tagit mig till Umeå, eller snarare Hörnefors som ligger några mil söder om Umeå, med audin. Det är jag lite stolt över faktiskt.

Sen hade jag, vad jag trodde iaf, nästan ett jobb här men när jag kom dit fanns det inte ens en liten möjlighet att jag skulle få jobb nu så jag gick runt i alla fik och affärer, förutom dom jag redan ringt till, och frågae om jobb men ingen ville ha mig så nu sitter jag här och har varken ett liv eller några pengar.

För att ha något att göra har jag bestämt mig för att bli vältränad, så jag har sprungit varje dag sen jag kom hit nu och tänker fortsätta med det.

På midsommar tänker jag iaf leva lite för då ska jag ner till Ånge och fira midsommar med mina älskade vänner, jag längtar!









Tatueringar

Här är resultatet av tatueringarna :)


Min :) Tecknen står för mamma och pappa








Mammas tatuering :)





Nu ska vi käka lite frukost och sen gå runt och kika på stan :)

 

 


Nu är det klart

Ja, nu har alltså studenten varit och jag sitter här och är arbetslös, eller jag ska jobba en helg till på travet men sedan är jag arbetslös.

Efter studenten har det inte hänt så mkt än så  där har ni inte missat något, alla har åkt hem och jag oroar mig för att jag ska bli schizofren. Men det kommer hindras idag när min mamma kommer hit, vi ska nämligen gå å tatuera oss. Det får ni se bild på sen.

Studenten var iaf bland det roligaste jag har gjort någon gång, speciellt att åka flak! Det var underbart! Vårat var lätt snyggast!

Jag har inga bilder på det men på ena sidan stod det: Tre år av ridstudier, kanske dags att börja praktisera. Och på den andra stod det: Put something exciting between your legs, ride a horse.

Jag längtar tillbaka till den dagen och jag kommer verkligen sakna många i klassen.

Om ni vill se lite bilder så kan ni kika in hos Malin. Sen hade jag tänkt sno lite bilder av Pernilla som var min personliga fotograf, som vanligt.

 

Nu ska jag in till stan och möta min mamma på lunch innan tatueringen.




STUDENT!!

IMORGON SMÄLLER DET :D


RSS 2.0