Die Hard 4.0

Visst blir man sugen att kolla? ;)

 





TLA-kurs

Vaknade tio över fem i morse... det borde inte kunna bli så tidigt på en lördag.

Jag lämnade tillbaka bilen till pappa igår så idag fick cykeln vara min vän. Vårat första möte för året blev inte jättelyckat dock. Jag var sen och fick cykla som en tok och cykeln kämpade emot genom att ha lite luft i däcken. Jag måste också tillägga att jag tydligen har väldigt dålig kondis. Detta resulterade alltså i att jag kom fram andfådd som ett svin och kände mig som ett äckel. Men jag var i tid :)

Efter detta sov jag hela vägen till Sundsvall. 

Kursen var väl sådär, mkt man redan visste man en del saker var intressant att lyssna på och det var självklart kul att se ett annat travskolestall och deras hästar. Riktigt söta shettisar.

Vi slutade tidigare än väntat och jag hann hem och laga god middag (ja, för en gångs skull lagade jag nåt på riktigt) och pluggat en del.

Nu ska jag ha myskväll och titta på die hard 4.0 och må allmänt bra :)






 

Rubrik

Idag var det ännu en lång dag på skolan men den piggades upp av mina älsklingar med bl.a. en otroligt bra lektion som ägde rum i skolans tvättstuga (ja, våran skola har en tvättstuga), på lunchen.

Det jag och Malin fick träna på då kommer nog bli mycket mer använbart än många schemalagda ämnen. Sanna var våran lärare och fler lektioner kommer, vi har mycket kvar att lära. Jag skulle bara behövt ett redskap att öva på hemma...


På kvällen gick jag och Sanna ner till lillänge där vi provade massagestolar på rusta och körde runt inne på coop med sparkcyklar, perfekt underlag där inne alltså!


Sanna är söt :)

 

 

 

 

 


Springa

Att springa är som balsam för själen, iaf för mig.
All ångest försvinner och man kan andas lättare en stund..








Springa

Att springa är som balsam för själen, iaf för mig.
All ångest försvinner och man kan andas lättare en stund..








Söndag

Efter en mysig start på dagen har jag bara varit duktig. Eller jag tycker det iaf.
Jag har pluggat en del, varit ute och sprungit och nu gör jag ansiktsmask och hårinpackning. Duktigt va?

När jag är klar med detta ska nog kvällen tillägnas lite mera plugg och ett försök till matlagning utan mat i lägenheten, det kommer jag va riktigt nöjd med när jag lyckats.








Jag är glad att jag har mina älskade vänner <3


En gång till..

Känns som detta kommer bli en favorit i repris... men vi ser det positiva först Ida.

50 dagars

Nu ligger jag i Malins säng och väntar på att hon ska bli klar och att vi ska få nånstans att åka :P

Sen blir det party! :)

Lång dag

Började tidigt, dålig dag på skolan, red för första gången på sju veckor (hjärnskakning och praktik) det gick dåligt, kom till engelskan 20 min försent och fick skynda mig att skriva en uppsats, fick träffa mina älsklingar (underbart), åkte till travet och jobbade, barnen var helt galna.

Nu har jag fått i mig mat och ska hoppa i duschen för att sedan soova, jag är riktigt trött nu (därför det tråkiga inlägget)!

 

God natt :)


Sol

Lång sovmorgon, beställde två jackor, duschade.
Sen begav jag mig till stan där jag mötte Malin. Vi gick runt och letade efter en sittplats, eller två då, men så fort solen kikar fram lite blir hela stan invaderad av folk som vill sitta. Vi hade även planerat att grilla men stan var även invaderad av folk som ville grilla.
Vi gick då till österäng och satt sedan där resten av dagen.

Mkt skratt blev det, en helt lyckad dag :)

Högskoleprovet..

Jag vet inte riktigt vad jag gjorde där men.. nu är det gjort iaf. Jag kan säga att det inte blir så många poäng till Ida Ring där alltså men, det var ju ganska kul på rasterna med tanke på att jag och Malin var dom oseriösaste (kan man säga så?) på hela stället.

När vi väl fick komma därifrån, lite illamående efter all hjärntömning utan att det fanns nåt där innan (ungefär som att spy utan att ha käkat), så blev vi bjuden på middag av Malins moster. Eller hon blev bjuden och jag hängde efter som ett litet bihang ;) Men gott var det iaf.
Efter det blev det mys i Malins nya lägenhet och jag höll på att somna hela kvällen.


Idag är det fint väder så denna dag ska tillbringas ute :D

Manipulativ

Hur kan en vanlig människa få en annan människa att ge upp sitt liv...


Vaniljmunk

Jag och mamma var på affären och mamma tyckte att vi skulle köpa munkar att fika när vi sen kom hem.
Det fanns vanliga runda med hål i mitten och sen en sort med fyllning men det stod inte vilken fyllning som var i.. Jag ville bara ha dom med fyllning om det var vanilj för alla andra smakar konstigt, detta gjorde det hela lite svårt för mamsen när hon skulle välja eftersom båda helst ville ha vaniljmunkar.
Då hade mamma två alternativ på hur hon skulle få reda på vilken fyllning det var, första var då såklart att fråga nån som jobbar där men mamma tog alternativ nummer två. 
Alltså, mamma kollar runt sig så ingen ser, öppnar sedan lådan där munkarna ligger och gör ett hål och stoppar in fingret i en av munkarna och stoppar sedan fingret i munnen och känner då vaniljsmak. 

Vi köpte alltså vaniljmunkar :)

(jag tycker lite synd om den som råkar köpa munken med stort hål i)




Onsdag

I morse fick jag ta av plasten och tvätta tatueringen för första gången, det var läskigt! När jag började spola vatten på den och strök med handen så försvann det bitar av svart färg och jag trodde seriöst att hela tatueringen höll på att lossna!! Ville dö en liten stund, tills jag kom på att det bara var överskottsfärgen som försvann och att tatueringen blev mycket finare när det försvann. Nu är det bara att smörja och smörja och smörja...


I verkligheten är den underbar :D

När detta var klart gick jag och mamma in till stan (ja, hon sov hos mig inatt) för att jag skulle utnyttja mitt presentkort på en ansiktsbehandling, sedan gick vi och inhandlade lite nyttigheter inför högskoleprovet, pennor och linjal.
Sedan var det jippolopp på travet där jag fick hoppa in och sitta brevid i en vagn men en snubbe som var helt grön, vilket gjorde det lite komplicerat med tanke på att jag inte riktigt hann berätta hur man kör innan vi skulle ut på banan, men skoj var det.

Sen följde jag med mamma hem och fick lära hennes sambo sela och köra, för han ska ta B-tränarlicensen.

Nu sitter jag i mammas tjocktröja som når mig till knäna och försöker hålla värmen och det tänker jag förtsätta med hela kvällen för efter igår har jag blivit riktigt förkyld, antagligen mkt att ta hand om i kroppen just nu :P



Tatuering :D

Nu är det äntligen gjort, jag kom dit vid tio och var klar lite innan två. Det var ju lite förberdelser innan med att rita den som den skulle va så jag blev nöjd och så, jag hade alltså inte nålen i mig hela tiden.

Smärtan var iaf väldigt varierande, på vissa ställen vibrerade det lite bara och på andra ställen gjorde det riktigt ont! På slutet när hon gjorde dom sista skuggningarna ville jag dö för då gjorde det ordentligt ont!

Men jag är väldigt nöjd med resultatet så det var verkligen värt allt :) Jag lägger in en bild på den sen när jag fått av mig plasten och den ser bra ut :)


Påsk

Som ni kanske har förstått har jag inte haft tillgång till någon dator under påsken så det har blivit ett litet uppehåll här, men nu är jag tillbaka igen.

Det har varit en riktigt trevlig helg med skoteråkning, roliga människor, söta barn och mycket god mat. Det enda jobbiga med helgen har varit att jag inte har varit ungrig från i fredags morse så jag kommer bli glad när jag får känna mig hungrig igen.

Jag slänger in lite bilder från helgen för jag kan inte skriva allt.

Måste också lägga till att jag tatuerar mig imorrn och börjar bli lite nervös.. ;)



Moa och Emma påskpyntar lite :)


På långfredagen blev vi bjudna på vårrullar och nudlar, mkt gott :)













Tivo :)


Emma och Kevin leker under byggan (det var även där jag hittade mitt påskägg på påskafton)


Emma har skoj :)


Raden med snygga mössor, pappa, Moa och Knut :P



Moa (lillKnut)


Knutposen ;)


Emma gjorde en kanin av sina fingervantar ;)

 


RSS 2.0