Tömkörning

Ja, idag vart det tömkörning hela dagen. Först var vi på travet där vi fick prova att tömköra ett varmblod, vi skulle prova hur man gör när man ska börja tömköra en unghäst för första gången, fast vi gick ju lite fortare fram eftersom vi skulle göra allt på en lektion så. Men det gick iaf fint när vi halkade runt där på planen.
Efter lunch for vi till Marres stall å tömkörde lille Surre också, han var duktig. Lite irriterad på tömmen från början men sen gick det fint.
Men höjdpunkten på hans dag var nog när Helen och Cornelia kliade han på rumpan, det tyckte han var riktigt skönt. Han blev jättesöt, eller hur är det nu? Man kan väl inte bli nåt man redan är.. Okej han blev lite sötare ;P

Surre myser :)


Nu är det pluggkväll för mig, så jag har skrivit en engelskauppsats och börjat lite på mikrobiologiuppgiften som ska va inlämnad den här veckan. Man ska knåpa ihop en egen smittskyddsplan för en egen djurveksamhet, min verksamhet heter "Ring´s stuteri AB". Riktigt fyndigt va? ;P Karminja, med sin tjockmage, fick iaf stå för bilden på framsidan.

Ikväll ska jag se 2 fast 2 furious, det är ju en av världens bästa filmer så den får man bara inte missa. Jag har laddat med avokado så jag ska ha riktigt mys :)

Ridning

Ja idag hade vi turen att vara ända gruppen i stallet så vi fick rida två gånger så att fler hästar skulle få gå. Det va ju skoj :) Först fick jag rida Bally, det gick faktiskt riktigt bra, med tanke på vad jag hade förväntat mig. Första gången på länge nu som jag känner mig nöjd efter att jag har ridit. Efter lunch red jag Oscar, det gick faktiskt också bättre än vad jag trodde, men ändå inte så att jag kände mig bra efteråt men ;P

Vi var även å hälsade på Fredriks hundar som han hade i en box i stallet idag. Dom är ju underbart söta, typ hukade man sig ner så hade man hundar över hela sig sen.


En av hundarna, som jag tyckte
såg ut som Allram Est.


En valp som ville följa med mig hem.


När vi hade slutat for jag å Marre till hennes stall, som vanligt då. Jag red Surre i djupsnön. Vi skulle bara skritta runt lite så han skulle få röra lite på sig men när det blev rätt så djupt så blev han lite irriterad när jag sa till han att han skulle gå iaf så han kastade av mig. För mig var det ju lugge, eftersom det var mjukt å landa men när jag tittar upp (och fått bort snön ur mitt öra) så ser jag bara att Surre springer ut mot vägen där det just då kommer bilar! Jag var helt bergis att jag hade dödat Marres häst men som tur var så hade bilförarna ögon och stannade, så han överlevde. Det var iaf väldigt jobbigt för mina korta ben att ta sig av ängen, men lite motion har aldrig skadat.


Surre

Exteriörbedömning

Efter att ha klivit upp halv sex å sen gått till stan för att sen åka typ två och en halv timmes torstabuss, kom vi fram till Sundsvall och insåg att det inta var nån riktig exteriörbedömning utan mer en föreläsning. Alltså sånt brukar ju v intressant att lyssna på men just den här var inte så jättebra, för att underdriva lite. Det var en 76 årig snubbe som stog å snackade om exakt samma saker som vi har gått igenom dom senaste lektionerna för att förbereda oss för just detta.
Men hemvägen var ju ändå rätt underhållande, fast vad kan man förvänta sig när man sitter mellan älsklingarna Marre och Sanna.

Nu sitter jag å Marre å kikar på Härre på täppan, jag förstår vekligen inte att det finns så dumma människor ;P

Ja just det, var ni med å stängde av all elektronik i en timme igår? Haha det var inte jag, jag var ju tvungen att se Robinson.


Stallet

Idag var det riktigt skönt med en underbar sovmorgon. Inte för att jag sov så jättelänge men sen satt jag å slappade i soffan, under ett täcke, med datorn å tvn.
Vid tolv drog jag till Marres stall, eftersom jag är en sån underbar kompis så tog jag hand om hennes hästar idag när hon jobbade. Fast det att jag tycker om det spelar nog in lite också. Både Surre å Ofelia fick sig en omgång i djupsnön innan vi kunde gå nånstans för båda var lite bråkiga, men snön gjorde susen och dom blev riktigt snäll.
När jag va klar i stallet så hade jag ju sån fin tur att jag missade bussen, nästa buss gick inte färrän två timmar senare. Men som tur var så fanns det en räddande ängel en bit bort som kom å körde mig till stan, Malin alltså. Tack Tack.

Just nu sitter jag å kikar på Robinson, jag måste ju lägga upp min strategi tills att jag ska va med ;P

Fredag

Kort dag på skolan idag, med ett superslut med tacos till lunch. Det var riktigt gott och jag åt så jag höll på att spricka.
Även idag drog jag å Marre till stallet å red efter skolan, jag red Surr å han va riktigt pigg idag. Sen har ju jag mitt, eller mina, problem när jag rider. Jag måste försöka fixa det nu tycker jag, jag tycker att jag försöker men det blir inge bättre. Äh, jag får väl sänka ribban å inte förvänta mig så mkt så kanske det fixar sig ;P

Jag och Marielle for även till Helen idag för att Marielle skulle rida hennes häst. Jag tyckte att det va skoj för jag fick sitta inne i värmen och fika och snacka med Helen. Hon bjöd på smarriga muffins :) Jag tycker att det är så synd att hon inte jobbar på skolan längre, jag saknar henne där. Ja just det, hon fick även Marielles katt, som hon skulle lära gå genom kattluckan. Alltså det va så roligt att se, när Marielle och Helen står på varsin sida om dörren och lockar på katten med ett muffinspapper.

Ja, nu har Marielle iaf åkt till Åre för att jobba imorrn så nu sitter jag här själv å har det mysigt framför tvn med en kopp te. Jag hade faktiskt tänkt städa här men jag ändrade mig så fort jag kom hem å satt mig å käkade, då vart jag för slö för att göra nån nytta. Men det kanske blir imorrn, om man har tur.

26/3

Skoj idrott idag med lekar, jag tycker om att leka. Haha jag är nog ett litet barn entligen. Undrar om mamma blev glad nu när jag kom på det här, hon som vart tvungen att sluta jobba som förskollärare och älskar små barn. Jag tror att hon tycker att det är synd att jag har vuxit upp till en stor flicka så hon inte kan leka med mig längre men det är ju bara som det verkar, jag lovar att jag ska ut och leka med henne när jag kommer dit nästa gång haha. Då blir hon nog glad.

Ja jag hade iaf min särengelska efter skolan idag, det är meningen att jag ska höja mitt betyg där men jag tror fan att jag sänker mig, det går riktigt dåligt kan jag säga! 
 
Det var även sista gången vi dansade med våran danslärare idag, för hon ska till Mallorca i nå månader. Jättetråkigt, hon är ju jätteskoj. Men det gick iaf rätt bra å dansa idag som tur är eftersom det inte är så många lektioner kvar tills det är uppvisning. Men jag kommer säkert få stå längst bak ändå så det fixar sig ;P

Ja just det, jag måste ju även skriva att jag ska klippa mig på påsklovet :D Det var ju verkligen underbart för nu är det verkligen kris!
Jag ska även till doktorn å kika om dom kan göra nåt åt min huvudvärk, ge mig nå dundertabletter kanske.

Ledig

Härligt med en ledig dag mitt i veckan. Anledningen till att vi fick vara ledig idag var att vi inte hade nån obligatorisk närvaro på mikrobiologin och våran engelskalärare skulle vara borta.

Min lediga dag tillbringade jag till att börja med i sängen lite längre än vanligt, fast inte så jättelänge eftersom jag var för nyfiken på vad veterinären skulle säga om Pegasus idag så jag var tvungen att fara dit. Hela dagen tillbringades alltså med min älskade Marre.
Vi for ut å red, jag är inte direkt nån stjärna men med Marielles hjälp hoppas jag att det kommer fixa sig så småningom, hoppas hon har tålamod nog ;P
När vi hade ridit klart så hämtade vi lilla Snurr å släppte han så han fick busa i ridhuset, han tyckte det var riktigt skoj när han sprang runt å hoppade där.

När vi var färdig i stallet for Marre hem till sig så nu sitter jag här själv å passade på att sätta igång en Die Hard när ingen är här å kan klaga, inte för att jag förstår hur man kan klaga på det men.
Det var egentligen meningen att jag skulle städa å plugga å så men det sket sig kan jag säga, jag har inte gjort nåt sen jag kom hem. Fast jag försöker skriva min engelskauppsats medans jag kikar på film fast det går lite trögt, men den måste va klar tills imorrn så jag får nog anstränga mig lite. 

Jag har även ätit våfflor tillkvällsfika idag, man måste ju fira att det är våffeldagen. 
Näe nu måste jag sluta med det här och koncentrera mig på endast två saker.

Puss på er, eller jag menar yippee-ki-ay, motherfucker ;P 


Omoget

Ja det är precis vad det är. Folk som kommenterar elaka saker, antingen anonymt eller i någon annans namn.
Vissa har verkligen lite att göra, eller så är ni bara avundsjuk.
Bara så ni vet så är det ganska meningslöst för jag tar inte åt mig. Ingen kan sätta sig på mig, bara så ni vet!

Min framtid

Jag har kommit på, för ett tag sen, att jag måste fixa en reservplan för min framtid. Just nu har jag planerat att bli veterinär, och det kändes rätt bra tills jag märkte att mina betyg börjar gå nerför...
Alltså måste jag fixa en reservplan ifall jag inte fixar det. Men det svåra är att veterinäryrket faktiskt var en reservplan från början. Först hade jag tänkt bli toppryttare, men eftersom jag inte har nån häst att tävla och mina ridkunskaper inta är dom bästa så kommer det antagligen inte hända. Det närmaste OS jag kommer komma är nog att jag städar toaletterna på arenan där det är haha.
Men när nu min reservplan inte verkar funka så måste jag fixa en reservplan åt reservplanen vilket är äldigt bökigt.

Jag tänker på det hela tiden och har kommit på massa halvbra saker, som jag inte riktigt vill bli. Typ polis (jag är rädd för att bli skjuten), krogvakt (har ni sett hur stor jag är?! xD), snickare (folk skulle dö av att deras hus faller ihop), dagisfröken (jag är inte riktigt typen som gillar spya och bajs), skådespelare (hade varit skoj men det är nog svårt att bli nåt inom det om man inte bor i typ Hollywood)... ja, jag har tänkt på allt möjligt kan man säga. Inget har riktigt fallit mig i smaken än. Så har ni nåt skoj förslag så får ni väldigt gärna skriva det.

Vet jag inte vad jag ska göra efter skolan så kanske jag hittar på nåt skoj medans jag väntar på att min drömframtid ska dyka upp. Typ lumpen, flytta utomlands, min senaste tanke är att va med i Robinson. Det kanske kan va nåt.

Näe, nu måste jag plugga lite så jag har lite bättre chanser att få en bra framtid.


Skola

Igår var en skön dag, vi fick sluta rätt tidigt på mikrobiologin, efter vi hade kikat på våra bakterieodlingar. Det va riktigt vidrigt kan jag säga, den jag hade tagit på soffan i uppehållsrummet var inte skoj å se. Man blev inte så sugen på att sitta i den efter man hade sett det där.
Efter vi hade slutat for jag iaf till stallet å red Surre, Marre va ju hårmodel så jag fick va själv där då. Men det funkade ju, jag å Surre är ju bra kompisar så. Fast igår ville han nog göra en repris på avramlingen dagen innan för han var riktigt lätt i röven från början. Men jag hade varit smart å tagit sadeln så han fick inte av mig iaf, så där blev han lite ägd ;P

Sen kom ju även Marre hem med snygghåret. Hon var kopparblond och lockig. Riktigt snyggt :D

Nu sitter jag på skolan å har tråkigt. Vi ska egentligen göra en skoltidning nu, eller ja en del av den. Jag å Marielle ska göra sportsidorna, men det finns inte så många att skriva om så vi sitter å tardet litte lugge istället. Jag längtar tills det är lunch, för nu är jag hungrig.

Avramling idag

Dagen började fint med en slapp start på travet med frukost, riktigt härligt. Sen hade vi selprov, jag klarade det på 11 minuter, träna upp det lite till så kanske det inte blir så pinsamt när jag sen ska ut på praktik.
Efter lunch var vi ute å körde intervaller. Jag kan bara säga det att jag tänker ha på mig overall varje gång jag kör sen, även om det inte är kallt ute. Alla var alldeles blöt å lerig, riktigt snyggt Helen tyckte att jag såg ut som han i hjälp som får utlösning hela tiden, med mina gråa mjukisbyxor som var blöta mellan benen xD Men det va skoj iaf.

När vi hade slutat så for vi till stallet, det börjar nästan kännas som att jag också hör hemma där nu, rätt skönt :) 
Jag red iaf Surredutt igen. Fast idag va det inte lika lyckat som det brukar va, jag flög av kan jag säga. Han bockade och jag hamnade snett å sen hoppade han åt ett håll och jag for åt andra hållet, rakt ner på backen ;P Det va ganska hårt så jag tappade andan rätt rejält. Jag gruvar mig lite för att vakna imorrn, min rygg kommer nog värka lite då.

Även att mamma just kom å hälsade på. Hon har varit hårmodel för Wella idag. Det knackar alltså på fönstret och in kommer en snygg brunett med snelugg, min mamma var alltså rätt blond och hade mittbena. Hon passade riktigt bra i det. Kul att det blir lite förändringar, av folk som verkligen ser vad man passar i. Då är man ganska säker på att det blir snyggt. Imorrn är det alltså Marielles tur att få sig en förändring också, hon kommer bli heet.

Helgen

Igår va jag snäll igen. Gud vad jag är en snäll människa ;P Jag följde alltså med Marielle å hjälpte henne å släppa ut hästar. Okej, jag fick ju rida sötoSurr sen så då hjälper jag mer än gärna till. Vi var iaf ute å busade med hästarna å sen red vi en sväng i ridhuset. Marielle skulle även låta Pegasus busa av sig där så hon släpper han och han springer å bockar tills han kommer till väggen där han stannar å Marielle flyger. Jag fick tallriksögon och Marielle skrattade. Ja, så hon är alltså rätt så blå nu då, men hon får ju faktiskt skylla sig själv lite ;P

Efter det for vi till Frösö Hästgård och kikade på hopptraning å träffade Helen. Sen for vi runt lite å hamnade tillslut hos Helen där Marielle red Maffe en sväng. Efter det åkte vi hem till min mamma å tog det lugge. Även att Marielle höll på at skita ner sig när hon såg våran bagge. Hon skujlle in å hagen och ta på Trollman grimman när vi skulle ta in hästarna. När hon sen ser att baggen kommer emot henne så bara vänder hon sig om å springer skrikandes ur hagen xD

Idag vart det äntligen en sovis :D Det var underbart, sen kom man ner till ett dukat frukostbord, det va också underbart.
Efter det for vi ut å körde Trollman. Han vart lite brydd först när han kände skalmarna så han drog lite, men sen gick det riktigt fint, han va jätteduktig. När vi va klar med det så fick Marielle rida Karminja en sväng å jag gick med. Jag fick mig en riktig powerwalk, det var bara bra att jag tvingades att röra på fläsket lite ;P

När vi sen kom till Marielles stall så srittade jag ut på Surre å mamma gick brevid. Sen var det bara att sadla nästa häst å fortsätta för då skulle Ofelia ut. Marielle sa bara att jag skkulle va beredd på en åktur, men det gick faktiskt riktigt bra. Några bocksprång bara men sen var problemet att få fram henne istället, hon ville inte springa nå mkt i onödan.

Nu blir det att slappa lite tills att vi ska sova, det blir nog tidigt idag för jag är trött.

Torsdag

Kändes riktigt skönt att vakna i morse å känna att huvudvärken hade försvunnit... trodde jag ja. Den kom tillbaka, smygande under hela dagen. Men jag har faktiskt överlevt iaf, som tur är.

Nu har jag även blivit duschad, ofrivilligt med kläderna på, för andra dagen i rad. Man har inte så mkt att säga till om när jätteAnders kommer och lyfter upp en. När sen även Marielle kommer och hjälper till så har man inte ens en gnutta chans att ta sig därifrån. Jaja, så går det väl när man är liten, bara å vänja sig.

Vi hade även dans idag, det gick inte så jättebra. Jag var inte så fokuserad kan man säga, mitt huvud var inte direkt på danshumör. Men jag får hoppas på ett lyft till nästa gång då ska jag visa mina riktiga dansskills.

Ja, just det. Imorrn är det även samhällsprov och jag har tappat bort boken så jag vet inte riktigt hur jag ska överleva det utan att måsta offra min stolthet. Jag vill inte ha omprov, det känns så jäkla ruttet.
Alltså jag tror att jag håller på att tappa kontrollen över mitt liv. Allt går dåligt nu känns det som. Dansen, skolan, ridningen... Hoppas att det bara är en liten svacka och att det går uppåt snart igen för nu börjar jag bli riktigt lej på det här.

Huvudvärk!

Hela den här dagen har kantats med en otrolig värk i höger hjärnhalva, jag tror att den håller på att lägga av. Men nu, efter några treo och en stunds sömn så har det faktiskt lättat något men det känns fortfarande lite tungt.
Det är alltså anledningen till att jag kan ha varit lite bitter idag, så förlåt alla medmänniskor. Har jag varit sur mot er idag så ta inte åt er för ni var antagligen inte anledningen till det, iaf inte i grunden.

Men jag har iaf överlevt dagen med två lektioner mikrobiologi och en lektion engelska B. Men eftersom min högra hjärnhalva håller på att stänga av sig så har min studieanda inte varit på topp direkt. På mikrobiologin skulle vi göra en liten miniredovisning om lite olika saker, jag och Hannah fick mikroorganismer i matsmältningen. Den var verkligen inte på hög nivå på den redovisningen kan jag säga. Hannah sa att mikroorganismerna hjälper till att smälta maten hos djur t.ex kor. Sen kom jag med den slående replikern att vi äter kon. Sen va den redovisningen slut. Jag hoppas att våran lärare vart riktigt nöjd över våran fina insats.

Sen fick jag mig en mysig barbackatur på Surren. Jag kände mig faktiskt lite dum mot Marielle som stog å mockade medans jag red hennes häst. Det är ju ändå hon som betalar för att få rida, det känns lite som att jag åker snålskjuts på henne ibland. Jog hoppas att hon  säger till om hon blir lej på mig.




Tisdag

På nåt vis kändes det även som att det va måndag, vet inte riktigt varför. Jag vet inte heller varför jag skrev det, det var ju inte så intressant men.

Rätt härlig dag idag, vi var på travet hela dagen å hade mys. Jag körde Cosmos på eftermiddagen. Han är så söt, lilla bollen. Fast han var lite bråkig ett tag, la tungan över bettet å sprang.


Cosmos

När vi sen hade slutat så drog jag å Marielle till stallet. Vi for ut en sväng med Pegasus å Surre. Jag tror att Surre måste var ett litet lyckopiller, man blir på riktigt bra humör av den pojken. Han var inte lika bråkig idag som igår men några skutt blev det allt. Vi galopperade lite i djupsnön idag igen, det är så underbart. Jag är riktigt tacksam för att Marielle är så underbar att jag får rida hennes häst, tack för det.

Men när vi sen skulle hem, vi var även väldigt glad att vi var så tidiga. Men när vi står där å väntar så går vi in i busskuren ett tag å står där å snackar så åker bussen förbi utanför! Vi blir ganska irri, kan jag säga! Vi fick alltså vänta 20 minuter extra och kom hem samma tid som igår.

När vi kom hem tor jag en välbehövd, varm dusch.


Jag ska också passa på att svara på att svara på en kommentar om min katt, eller den är väl egentligen min mammas katt. Han heter Simon och är en blandning mellan skogskatt, bondkatt och perser.


Simon sover på sitt favoritställe, högtalarna.


Idag

Ja den här dagen började ju intressant. Jag skulle va lite snäll å följa Marielle till hennes stall å släppa ut hästar så hon inte skulle bli sen tills att vi skulle till skolans stall sen. När vi va klar skulle vi ta bussen som är vid skolan halv åtta, vi åker från skolan till stallet halv åtta så det är ju perfekt. Men idag var bussen lite sen så vi ringde å sa till att vi kunde bli lite sen. När vi sen kom till skolan, tre minuter sen, så får vi reda på att våran lärare hade åkt ifrån oss.
Vi fick alltså va på skolan hela förmiddagen eftersom ingen skulle till stallet förrän på eftermiddagen. Vi fick reda på att vi skulle åka med våran mentor efter lunch, men innan vi hann åka så fick vi reda på att dom skulle börja rida då. Vi fick alltså åka dit, hjälpa till å rida nå hästar på utebanan, ha lite teori å sen åka hem.

Eftermiddagen var iaf mkt bättre! Jag följde Marielle till stallet och red Surre. Det var riktigt underbart, ashärligt väder. Surre va lite busig först, men det är ju inte så konstigt när han står inne å samlar energi hela dagarna. Men han va söt ändå, när han hade sprungit av sig lite så var han som ett lamm. Vi galopperade massor i djupsnön, hästarna va så glada. Det är verkligen värt alla motgångar!

Nu ska jag mysa med Marielle, puss på er.

Tömkörning

Som tur var så hade mamma tagit lite kort när vi tömkörde så ni får se lite iaf :)



Trollman med selen på



Jag tömkör en pigg Karminja


Hej

Nu var det riktigt längesen jag skrev faktiskt men det har bara inte blivit av :P
Jag har iaf varit på Göteborg Horseshow med Ida å Marielle, å det va riktigt underbart! Jag handlade massor (fast Marielle var mkt värre), bl.a. ett par läderridstövlar. Jag hade tänkt lägga ut en bild på dom, kanske gör det imorrn när jag kommer hem till Frösön.
Jag måste ju faktiskt även berätta att jag fick ögonkontakt med självaste Roffe!! Det kommer jag nog kunna leva på läänge.
Ja det va en härlig tur iaf, fast jag kommer nog inte käka på McDonalds på väldigt, väldigt länge för det va typ det ända man åt där för att ha så mkt pengar som möjligt över till att handla på mässan.

Jag har även varit ute å övningskört i veckan, första gången sen i somras så jag trodde att jag skulle suga men det gick faktiskt riktigt fint. Första dagen så körde jag med pappa och självklart, med min vanliga tur, så hakar hastighetsmätaren upp sig så jaghar ingen aning om hur fort jag kör.
Andra dagen skulle jag köra med mamma till badet å jag lovar att hon verkligen inte ville egentligen men hon kände sig väl tvungen. Hon va nog skiträdd. Men eftersom jag är bilkörarkungen så vart min käre mor väldigt imponerad över sin otroligt skillade dotter.


Nu är jag då alltså hos min mamma. Idag har vi varit ute å tömkört båda hästarna för första gången sen dom kom hit. Trollman förstog inte riktigt först, han tyckte att det va lite konstigt att alla gick bakom han, han försökte vända och stannade å väntade så vi skulle komma ikapp. Men efter ett tag så fattade han grejen å lyssnade riktigt bra på hjälperna. Karminja däremot har ju inte haft en sele på sig sen hon vart travtränad så hon blev ganska pigg å jag åkte kana på skorna efter. Men efter ett tag lugnade hon ner sig lite men lite tolkning vart det ibland men hon var duktig ändå tycker jag.

Jag tog även massa kort som jag skulle lägga ut å visa va söta dom va men min jävla f*ttmobil har raderat mer än hälften av mina bilder av nån konstig anledning så jag ville kasta den i väggen, men jag kunde behärska mig lite.


Vi har faktiskt också varit ute å ridit, jag å Pernilla. Vi red barbacka, jättemysigt. Men lilla bebisen måste ju va sjösjuk som den får åka när Karminja hoppar hit å dit för att hon tycker att det går för sakta.
Även att vi mötte en gubbe i en bil som jag verkligen ville skjuta! Våra hästar är ju inte osäker i trafiken men idag när vi mötte en bil innan så klev Karminja ner i diket, för det va utplogat för långt så då vart hon lite skärrad och kopplade såklart ihop det med bilen vi mötte då. När då den här bilen kommer så försöker jag få den att sänka farten eftersom jag känner att Karminja börjar bli lite osäker men han fortsätter att gasa och Karminja går ut mitt i vägen och börjar tramsa, då tänker jag att det bara är att va lugn å låta henne lugna ner sig eftersom gubben borde ju sakta ner när han ser att det är nåt problem. När jag sen märker att han inte alls saktar ner utan bara gasar på och Karminja fortsätter tramsa mitt i vägen så tar jag bara tag i manen å hoppas på att han inte ska köra på oss. Å han bara kör vidare, bryr sig inte ett skit! Jag blev så jävulska förbannad att jag inte visste vad jag skulle göra så jag bara vände mig om å skrek "Din jävel!" å peka finger åt han. Haha riktigt moget av mig men hade han kört på Karminja så hade jag fan dödat han!


Näe nu ska jag gå å käka lax, mums mums :)


RSS 2.0