Skola

Ja nu har jag alltså överlevt dom första två dagarna på det sista året. Det har varit skoj å äntligen få träffa alla som man inte har sett på hela sommaren iaf. Det som känns jobbigast är väl att vi ska börja på projektarbetet för det känns så himla stort, vi ska jobba med det hela året. Men det kommer nog bli skoj, men mycket jobb. Jag ska iaf jämföra olika bantningsmetoder och få fram den som är bäst,från olika vinklar.
Sen är jag ju faktiskt ledig imorrn också, det känns ju underbart, kanske inte så sund känsla med tanke på att jag bara gått två dagar och jag har ett helt år kvar men.

Jag var även sällskap till Sanna på stan idag, tills hon skulle på körskolan. Gjorde världens kap, jag köpte ett par byxor på HM för 299 spänn :) Det kändes fint.
Nu har jag varit duktig oh städat upp i lägenheten och tvättat mina kläder så nu blir det en myskväll framför tvn.

Måndag

Ja det kändes fint attfå sova i morse, med tanke på att många börjar skolan idag. Fast jag blev väckt typ tjugo över åtta av att min doktor ringde, jag har alltså fått en starkare migränmedicin. Det känns ju underbart att kanske slippa den mesta av huvudvärken, men det kommer svida i plånboken för den är inte billig. Men förhoppningsvis skulle mina underbara föräldrar kanske hjälpa mig att betala :)

Nu sitter jag och väntar på att nagellacket ska torka, köpte ett mörklila idag, och sen ska jag in tell stan oh täffa nån söt. Sen ska jag och Lisa hämta en invalid Sanna på tåget oh köra henne till hennes nyinköpta lägenhet, ska bli underbart å få träffa henne igen, vi har ju inte setts på heeela sommaren! Galet!

Akuten

Lisa ringde och frågade om jag hade lust å följa med till akuten för hon hade gått omkull med en pålle, så eftersom jag inte hade nåt planerat för dagen så kunde jag ju lika gärna sitta där. 

Dom som känner mi vet ju att sjukhuset inte riktigt är mitt favoritställe men det funkade rätt bra faktiskt. Tills vi kom in i ett rum som vi skulle vänta i, där ser jag att det är blod på golvet.. underbart! När jag sen ska gå ut och köpa nåt att käka till Lisa så rullar dom in en hockeyspelare som har fullt med blod i ansiktet.. underbart! 

Men jag hittade iaf lite roliga saker medans vi väntade, en söt liten mössa som jag tog på mig, väldigt stora blöjor som jag tyckte att Lisa skulle ha på sig men hon var inte så på (undrar varför), sen hittade jag lite beskrivningar på hur man gipsar olika kroppsdelar, jag ville göra en gipsstövel på Lisa men inte heller det var hon så på... Lite tåkigt då ;P

Ja, vi satt där från halv två till halv sex för att få reda på att det inte var nåt dom kunde göra nåt åt och att hon skulle vila i två veckor.. NÖDVÄNDIGT!! 
Har kommit fram till slutsatsen att dom har mkt fikarast på sjukhuset iaf.. ingen stress där inte ;P 


RSS 2.0