Mycket nu

Igår fick jag äntligen ett svar från Rolf-Göran Bengtsson som skrev att jag fick komma till han på praktik och så. Så varför hoppar jag inte runt och skriker av glädje?!
Jo, min reservplats är redan fixad och biljetterna till Skåne är inte ombokningsbara.. Ja, men det är ju bara att boka på biljetter för att ta sig vidare till Tyskland sen!
Precis men jag får inga bidrag utan måste isf pröjsa det själv... Jo men varför inte kolla upp det billigaste tåget och låna ihop lite slantar?!
Näe för då är det emot skolans bestämmelser att eleven får betala sin egen praktik... Ja men gå och snacka med rektorn då?!
Jo, han skulle iaf prata med min lärare om det.. Men när?
Jo på måndag... Men när åker jag då? Jo söndagen efter!! Varför inte prata idag så jag slipper plågas så länge!! Och framför allt så jag har nån chans att överhuvudtaget fixa min drömpraktik innan det är slut på tid!

Ja med tanke på detta plus allt plugg vi har på skolan som ska vara klart innan praktiken så var jag tvungen att vidta vissa åtgärder! Efter att ha shoppat två tröjor och varit ute och sprungit så känner jag mig lite lugnare... Snart blir det idol och en avokado, måste njuta nu innan ångesten kommer tillbaka igen :P

Hoppas det här löser sig, annars kan Ida bli en bitter Ida... ;P


RSS 2.0