Idag

Ja den här dagen började ju intressant. Jag skulle va lite snäll å följa Marielle till hennes stall å släppa ut hästar så hon inte skulle bli sen tills att vi skulle till skolans stall sen. När vi va klar skulle vi ta bussen som är vid skolan halv åtta, vi åker från skolan till stallet halv åtta så det är ju perfekt. Men idag var bussen lite sen så vi ringde å sa till att vi kunde bli lite sen. När vi sen kom till skolan, tre minuter sen, så får vi reda på att våran lärare hade åkt ifrån oss.
Vi fick alltså va på skolan hela förmiddagen eftersom ingen skulle till stallet förrän på eftermiddagen. Vi fick reda på att vi skulle åka med våran mentor efter lunch, men innan vi hann åka så fick vi reda på att dom skulle börja rida då. Vi fick alltså åka dit, hjälpa till å rida nå hästar på utebanan, ha lite teori å sen åka hem.

Eftermiddagen var iaf mkt bättre! Jag följde Marielle till stallet och red Surre. Det var riktigt underbart, ashärligt väder. Surre va lite busig först, men det är ju inte så konstigt när han står inne å samlar energi hela dagarna. Men han va söt ändå, när han hade sprungit av sig lite så var han som ett lamm. Vi galopperade massor i djupsnön, hästarna va så glada. Det är verkligen värt alla motgångar!

Nu ska jag mysa med Marielle, puss på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0